Davies (Kortrijk): “Volgensmij hebben wij veel meer kwaliteit dan Eupen of RWDM”

Davies (Kortrijk): “Volgensmij hebben wij veel meer kwaliteit dan Eupen of RWDM”

21 februari - 19:54
4

Isaak Davies, de 22-jarige huurling van Cardiff City, wordt steeds belangrijker voor KV Kortrijk. De schaduwspits wist dit seizoen al zes keer een doelpunt te maken voor De Kerels en deelt zijn mening over de degradatiestrijd waar rode lantaarndrager Kortrijk zich in begeeft.

Kortrijk en Davies gaan op bezoek bij KV Mechelen op zoek naar drie punten. “Na twee verliespartijen willen we opnieuw aanknopen met een overwinning. Mechelen is goed op dreef, maar we hebben al bewezen dat we iedereen aankunnen. Hopelijk maak ik zaterdag mijn eerste goal op verplaatsing”, vertelt Davies aan Het Laatste Nieuws met een knipoog.

Wanneer Kortrijk wint van Mechelen dan komen De Kerels op gelijke hoogte met KAS Eupen en is ook RWDM in zicht. “Volgens mij hebben wij veel meer kwaliteit dan Eupen en RWDM. Helaas hebben we nog altijd de rode lantaarn in handen, maar daar komt hopelijk snel verandering in”, besluit Davies.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.