Lopes: ''Concentreer mij op Cercle Brugge en het halen van de top 6''

Lopes: ''Concentreer mij op Cercle Brugge en het halen van de top 6''

20 februari - 14:15

Leonardo Lopes draagt nog altijd het shirt van Cercle Brugge. In januari waren er mogelijkheden voor een transfer, maar die kwam er niet. Hoewel de middenvelder graag naar Engeland wil, staat hij met plezier in de basis van Cercle Brugge.

Lopes is blij weer op de velden te zijn. ''Ik was ook twee maanden uit met een blessure en ben vooral blij dat ik weer speel en nog steeds voor Cercle'', vertelde Lopes aan Het Nieuwsblad.

De middenvelder is duidelijk over zijn ambities. ''Ik concentreer mij nu op mijn spel en het behalen van de top zes. Nadien is alles mogelijk'', zei de centrale middenvelder.

Daar heeft de Portugees alles voor over. ''Als de trainer wil dat ik verdedig, dan doe ik dat. Als ik moet aanvallen ook'', aldus Lopes.

Lopes speelde dit seizoen 19 wedstrijden voor Cercle Brugge. Daarin wist hij 2 keer te scoren en gaf hij 2 assists aan zijn teamgenoten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.