Slimani (ex-Anderlecht) een heel vervelende spits, absolute aanwinst Mechelen

"Slimani (ex-Anderlecht) een heel vervelende spits, absolute aanwinst Mechelen"

19 februari - 20:30
1

Peter Vandenbempt zag KV Mechelen sterk voor de dag komen op bezoek bij Royal Antwerp FC op De Bosuil. Mechelen wist op bezoek bij The Great Old met 0-1 te winnen. Vandenbempt is lovend over de ploeg van hoofdtrainer Besnik Hasi.

Vandenbempt vindt het straf hoe Hasi Mechelen heeft gereanimeerd. “Gretig en in blok verdedigen. Het is ook heel goed aan de bal en verzorgt de tegenaanvallen met veel diepgang”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt uit zich ook lovend over Islam Slimani, de voormalige spits van RSC Anderlecht. “En vooraan blijft Slimani een zeer vervelende spits voor de tegenstander. Hij is een absolute aanwinst voor KV Mechelen, dat wat mij betreft verdiend gewonnen heeft. Zo is het een nadrukkelijke outsider voor de Champions' Play-off, wie weet”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt zag dat Mechelen zelfs verder uit had kunnen lopen tegen Antwerp. “Ook was Antwerp redelijk kwetsbaar in de omschakeling, want als Mechelen die beter had uitgespeeld, konden ze drie of vier goals maken”, besluit Vandenbempt.