Somers mist Brugse derby tegen Club Brugge: 'Hij was het huilen nader'

Somers mist Brugse derby tegen Club Brugge: 'Hij was het huilen nader'

16 februari - 22:31
3

Cercle Brugge staat zondag tegenover stadsrivaal Club Brugge en zal in die derby enkele pionnen moeten missen. Eentje daarvan is Thibo Somers. En dat is net een partij die hij absoluut niet wilde missen.

Het jeugdproduct van Cercle kreeg tegen KAA Gent een gele kaart en is daardoor geschorst voor de partij. Al tijdens die wedstrijd was het duidelijk dat hij dat absoluut wilde voorkomen. "Het is heel jammer voor hem", zegt trainer Miron Muslic.

Voor Somers is de derby tegen Club Brugge namelijk dé belangrijkste wedstrijd van het jaar. 'Het huilen stond Thibo Somers nader dan het lachen', klinkt het bij Het Nieuwsblad. 'Zijn kleedkamerbuur Hannes Van der Bruggen moest Somers als het ware van de grond oprapen om weer op de bus te stappen', aldus het dagblad.

Helemaal afwezig zal Somers echter niet zijn. Zo gaf hij al aan misschien wel tussen de Brugse fans in de spionkop te gaan staan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.