'Hellas Verona meldt zich na verkoop Ngonge voor Feyenoorder Dilrosun'

'Hellas Verona meldt zich na verkoop Ngonge voor Feyenoorder Dilrosun'

19 januari - 10:05

Javairo Dilrosun staat hoog op het verlanglijstje bij Hellas Verona. Volgens 1908.nl en Fabrizio Romano heeft de Serie A-club een miljoenenaanbieding neergelegd bij Feyenoord, waar de clubleiding zich nu over aan het buigen is. Eerder toonde Lecce ook interesse, maar die club wilde niet voldoen aan de transfereisen.

Dilrosun is bij Feyenoord lang niet altijd verzekerd van een basisplaats. De laatste weken mag hij, door het ontbreken van veel aanvallers, wel weer regelmatig vanaf de aftrap beginnen. Eerder toonde Lecce dus al interesse in de aanvaller. Eerst wilde de Italiaanse club de aanvaller huren en daarna was een koop nog een optie. Uiteindelijk wilde Lecce niet aan de voorwaarden voldoen, waardoor de deal klapte.

Hellas Verona krijgt een flinke financiële boost na de verkoop van aanvaller Cyril Ngonge. Ngonge gaat zo'n achttien miljoen euro opleveren, waardoor de Italianen iets te besteden hebben voor een vervanger. Dilrosun staat op dit moment bovenaan het verlanglijstje van de Italianen en er zou dus zelfs al een formele aanbieding zijn gedaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.