Guardiola grapt over inzetbaarheid Rode Duivels: “Niemand vraagt me naar Doku”

Guardiola grapt over inzetbaarheid Rode Duivels: “Niemand vraagt me naar Doku”

2 januari - 17:40 Laatste update: 18:05
1

Pep Guardiola, de hoofdtrainer van Manchester City, gaf een update over de blessures van Kevin De Bruyne, Jérémy Doku en Erling Haaland. Volgens Guardiola gaat het niet lang meer duren voordat de drie weer inzetbaar zijn voor Manchester City.

Guardiola werd gevraagd hoe lang het nog duurt voordat De Bruyne en Haaland weer inzetbaar zijn voor Manchester City. “Een maand, we hebben drie a vier matchen in januari. Na februari is de Champions League er weer. Het laatste stuk van het seizoen hebben we iedereen nodig, het is geweldig nieuws dat Kevin terug is, Erling terug is en ook Jérémy”, citeert manchestereveningnews Guardiola.

Guardiola sloot verbaasd af, de oefenmeester begreep er niets van dat er niet over Rode Duivel Doku gevraagd werd. “Niemand vraagt me naar Doku, alleen De Bruyne en Haaland”, grapte Guardiola. “Doku is snel terug, we moeten voorzichtig zijn omdat hij zeer explosief en gespierd is. Hopelijk is hij voor de komende weken inzetbaar”, besloot Guardiola.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.