Radovanovic (KV Kortrijk): We zitten in een fucking shit situation

Radovanovic (KV Kortrijk): "We zitten in een fucking shit situation"

18-12-2023 18:36
2

KV Kortrijk verloor zondagavond met 4-0 van KRC Genk. Op die manier komt er voorlopig geen einde aan de malaise bij de Kerels. Aleksandar Radovanovic reageert op de huidige situatie maar ziet het somber in.

De lijdensweg van Kortrijk blijft maar duren. Het is stilaan vijf voor twaalf als de Kerels niet naar de Challenger Pro League willen degraderen. "Ik weet niet wat de toekomst is van deze club", zegt Radovanovic in Het Nieuwsblad. "Toch zullen we blijven vechten tot aan het eind, voor de club en voor de supporters. Zij verdienen dit niet", voegt de centrale verdediger toe.

Met amper twaalf doelpunten is het duidelijk dat het gebrek aan scorend vermogen een groot probleem is voor de West-Vlamingen. "Ik weet het niet, maar we mogen niet met de vinger naar elkaar wijzen. We moeten een blok vormen, anders zal de situatie nog slechter worden", aldus Radovanovic.

De 30-jarige verdediger wil de kopjes niet laten hangen, maar ziet zelf ook geen concrete oplossing. "We zitten in een fucking shit situation. En als ik eerlijk ben, weet ik momenteel even niet hoe we eruit moeten geraken", is Radovanovic openhartig.

Kortrijk heeft niet veel tijd om te herbronnen na de nederlaag tegen KRC Genk. Woensdagavond staat het duel op bezoek bij Cercle Brugge al op het programma. Cercle staat zevende met 28 punten. Kortrijk is hekkensluiter in de Jupiler Pro League met slechts 10 punten.