Anderlecht-spits Raman: ''Een terugkeer naar Duitsland zie ik wel zitten''

Anderlecht-spits Raman: ''Een terugkeer naar Duitsland zie ik wel zitten''

28-11-2023 14:35 Laatste update: 14:50

Benito Raman kijkt vooruit en weet al waar hij zichzelf in de toekomst ziet spelen, namelijk in de Bundesliga. De centrumspits van RSC Anderlecht is daarmee duidelijk over zijn verblijf bij RSC Anderlecht.

Raman kijkt met genoegen terug op zijn periode in Duitsland. ''In Duitsland had ik mijn beste tijd'', vertelde Raman aan Westdeutsche Allgemeine Zeitung.

De spits geeft aan waarom hij naar Duitsland wil terugkeren. ''Vanwege privéredenen ben ik in 2021 terug naar de Jupiler Pro League gekomen, maar dat is ondertussen geen probleem meer. Dus waarom zou ik niet opnieuw naar Duitsland kunnen gaan? Ik ben ervan overtuigd dat mijn speelstijl daar past'', zei Raman.

Bovendien laat de spits weten hoe de stand van zaken omtrent zijn contract is bij paars-wit. ''Zowel bij Schalke als bij Düsseldorf heb ik getoond wat ik in huis heb. Mijn contract loopt in de zomer af en dan zullen we gaan zien wat er gebeurt'', aldus Raman.

Raman speelde dit Jupiler Pro League-seizoen 7 wedstrijden voor RSC Anderlecht. In totaal kwam de spits tot nu toe 86 keer uit voor paars-wit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.