'Maldini in beeld om aan de slag te gaan bij sterrenensemble van Al Ittihad'

'Maldini in beeld om aan de slag te gaan bij sterrenensemble van Al Ittihad'

10-11-2023 22:12

Al Ittihad wil in zee gaan met Paolo Maldini. Dat meldt Fabrizio Romano. De kapitaalkrachtige club uit Saudi-Arabië stuurde onlangs Nuno Espirito Santo de laan uit en wil nu de weg omhoog inzetten. Het clubicoon van AC Milan moet de nieuwe technisch directeur worden.  

De absolute sterspeler van Al Ittihad is Karim Benzema, die afgelopen zomer met veel bombarie werd binnengehaald. Tussen hem en Santos zou het totaal niet hebben geboterd. Na de 2-0 nederlaag tegen de Irakese club Al Quwa Al Jawiya zou het tot een botsing zijn gekomen tussen de Fransman en Nuno. Even later werd hij ontslagen. 

Zodoende is het onrustig bij Al Ittihad, waar ook N'golo Kanté en Fabinho onder contract staan. In de zoektocht naar rustiger vaarwater is Al Ittihad uitgekomen bij Maldini. Het icoon van AC Milan, de club waar hij tot voor kort werkzaam was als technisch directeur, gaat snel een knoop doorhakken. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.