Oulare kijkt ex-club Antwerp in de ogen: Ik genoot zo hard op de Bosuil

Oulare kijkt ex-club Antwerp in de ogen: "Ik genoot zo hard op de Bosuil"

01-11-2023 09:55
5

Obbi Oulare maakte ooit nog de overstap van Club Brugge naar Premier League-club Watford voor 8 miljoen euro. Vandaag de dag vinden we de 27-jarige spits terug in de Challenger Pro League, waar hij voor Lierse Kempenzonen uitkomt. Hij neemt het woensdagnamiddag op tegen zijn ex-club Royal Antwerp FC in de Beker van België.

Oulare werd jarenlang geplaagd door blessures. Daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. "Ik speelde tien wedstrijden op rij voor Lierse, dat moet vijf jaar geleden zijn van bij Antwerp", klinkt de bonkige spits in Het Nieuwsblad. "Ik heb zo hard genoten van mijn jaar op de Bosuil. Het eerste jaar terug in 1A. We douchten in de container achter de goal, maar hadden een heel goeie groep. Spijtig dat ik daar niet ben kunnen blijven, zeker als je ziet waar de club nu staat", voegt Oulare toe.

Bij Lierse geloven ze alvast in een bekerstunt tegen Antwerp. "Ik maakte ooit al een winning goal tegen Antwerp bij Standard. Het zal niet vanzelf gaan, maar uiteraard geloven we in een stunt. De beker is altijd een beetje magisch", klinkt het bij Oulare.

Lierse staat op dit moment na tien speeldagen op de dertiende plek in de Challenger Pro League. "Oké, de stand valt tegen, maar ik krijg hier vertrouwen en ben stappen aan het zetten. Dat was voor mij cruciaal", besluit Oulare.