Vormer over wedstrijd tegen Club NXT: Er telt maar één ding, dat is winnen

Vormer over wedstrijd tegen Club NXT: "Er telt maar één ding, dat is winnen"

28-09-2023 12:29

Zondag neemt voormalig Club Brugge-speler Ruud Vormer het met Zulte Waregem op tegen Club NXT. Hij zal er veel bekende gezichten terugzien vermits hij met veel jongens samen trainde in zijn periode bij Brugge. Vormer hoopt met Essevee de positieve lijn van de voorbije weken door te trekken.

Vormer gaf toe dat de wissel van de week voordien tegen Jong Genk wel wat in zijn hoofd spookte. "Dat ik tegen Deinze voor de assist kon zorgen bij de gelijkmaker, deed dan ook best deugd. Zeker omdat we nog niet echt vloeiende acties konden maken", voegt Vormer eraan toe bij Het Nieuwsblad.

Het publiek is echter wel kritisch volgens de 35-jarige middenvelder. "Gelukkig gingen ze weer helemaal achter ons staan", zegt Vormer. Hij benadrukt dat ze niet elke wedstrijd zullen winnen, en zeker niet altijd met veel voorsprong, zoals velen lijken te verwachten.

"Ik ken nog wel wat jongens bij NXT, zeker Shinton, maar zondag telt maar één ding: winnen", voegt Vormer nog toe. Zo gaat Essevee tegen Club NXT opnieuw vol voor de overwinning. Zulte Waregem staat momenteel op de tweede plaats met dertien punten, twee minder dan leider Lommel.