Lamkel Zé (ex-Antwerp en Kortrijk): Enige land waar ik problemen had is België

Lamkel Zé (ex-Antwerp en Kortrijk): "Enige land waar ik problemen had is België"

27-09-2023 10:12
21

Didier Lamkel Zé heeft afgelopen weekend zijn eerste doelpunt voor Hatayspor gemaakt. De voormalig enfant terrible van Antwerp en KV Kortrijk blikt terug op zijn tijd in de Jupiler Pro League

Ter gelegenheid van zijn eerste doelpunt gaf de Kameroener een lang interview aan So Foot. Tijdens het interview blikte hij terug op zijn bewogen tijd in België. Lamkel Zé had er negentien goals en negen assists op zijn naam staan. Of het nu bij Antwerp of Kortrijk was, de spits heeft altijd naam weten te maken, soms met zijn talent, maar vaak ook om zijn uitspattingen.

"Het enige land waar ik problemen heb gehad, is België", verdedigt Lamkel Zé. "Zodra ik vertrek, heb ik geen disciplinaire problemen meer, maar mensen blijven me aanspreken over wat er is gebeurd”, aldus de Kameroener. 

“Onlangs werd Kevin Mirallas gevraagd wat hij van mij vond. Hij zei: "Ik zou hem zelfs niet gratis nemen. Wie zei dat ik in de eerste plaats naar zijn club wilde komen? Dat is het probleem: ze willen altijd over mij praten, terwijl ik nergens om gevraagd heb. Voor mij is België geschiedenis. Daarom was ik wanhopig om Kortrijk te verlaten.”