OFFICIEEL: Adana Demirspor kondigt de komst van Balotelli aan

OFFICIEEL: Adana Demirspor kondigt de komst van Balotelli aan

14-09-2023 21:28 Laatste update: 15-09-2023 19:45
4

Adana Demirspor lijkt op weg om Mario Balotelli in huis te halen. De 32-jarige Italiaan gaat zijn contract bij FC Sion ontbinden, waarna hij bij de Turkse club aan de slag kan. Dat meldt Fabrizio Romano, in navolging van Zwitserse en Turkse media.

Balotelli maakte zich deze zomer onmogelijk bij Sion, dat hem onlangs uit de selectie zette. "Mario heeft het vertrouwen dat we hem gaven niet terugbetaald", vertelde voorzitter Christian Constantin. "Ook heeft hij ons niet terugbetaald voor de financiële inspanningen die we hebben gedaan. Hij denkt dat de regels alleen voor anderen gelden en niet voor hem."

Het eeuwige enfant terrible speelde sinds medio 2022 voor de Zwitserse club, die het afgelopen seizoen degradeerde naar het tweede niveau. Balotelli werd destijds overgenomen van Adana Demirspor, waar hij één jaar actief was. In 35 duels scoorde hij negentien keer voor de Süper Lig-club. De Turken willen hem nu weer in de armen sluiten. 

Bij Adana Demirspor, dat momenteel tiende staat, is Patrick Kluivert sinds deze zomer de trainer. De ploeg probeerde dit seizoen de groepsfase van de Conference League te bereiken, maar stuitte in de Play-Offs op KRC Genk

Update: Adana Demirspor heeft de terugkeer van Mario Balotelli bevestigd. De Italiaanse spits sluit per direct aan bij de selectie. Hij tekent een contract voor één seizoen, met de optie voor een extra jaar.