'Transferwending: Bayern München ziet megatransfer tóch afketsen'

'Transferwending: Bayern München ziet megatransfer tóch afketsen'

1 september - 18:27

Bayern München dreigt met lege handen achter te blijven op Deadline Day. Fulham heeft een dikke streep gezet door de megatransfer van João Palhinha, melden onder meer Fabrizio Romano en BILD.

Alles leek in kannen en kruiken: Palhinha zou voor 65 miljoen euro de overstap maken van Fulham naar Bayern München, vloog naar Duitsland, kwam door de medische keuring en liet zich fotograferen in een Bayern-shirt, maar inmiddels lijkt de deal van de baan.

Fulham geeft Palhinha niet vrij, klinkt het. The Cottagers verwachten geen volwaardige vervanger meer te kunnen halen voor de Portugees. Onder meer Sofyan Amrabat werd gepolst, maar hij gaat Fiorentina verruilen voor Manchester United.

In de Allianz Arena zou Palhinha voor vijf seizoenen tekenen. De afgeketste transfer schijnt geen invloed te hebben op Ryan Gravenberch, die spoedig bij Liverpool zal tekenen. De transferdeadline in Duitsland verstreek officieel om 18.00 uur. Ook Trevoh Chalobah (Chelsea) en Armel Bella-Kotchap (Southampton) komen niet naar Bayern, evenals Lutsharel Geertruida (Feyenoord).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s