Dender en Lierse Kempenzonen in evenwicht na late treffer van Nsimba

27-08-2023 15:32

In de Challenger Pro League hebben FCV Dender EH en Lierse Kempenzonen zondag de punten gedeeld. Door een doelpunt vijf minuten van het einde van Bruny Nsimba eindigde het duel op een 2-2 gelijkspel.

Na 9 minuten opende Obbi Oulare namens de bezoekers de score. Lang kon Lierse Kempenzonen evenwel niet genieten van de voorsprong. Binnen de 5 minuten hing Michaël Lallemand de bordjes immers weer in evenwicht.

Rond het uur kwam Lierse Kempenzonen voor de tweede keer op voorsprong. De bezoekers wisten die opnieuw niet vast te houden. Even voor het einde van de wedstrijd werd Nsimba de diepte ingestuurd. Voor de doelman blijf hij kalm en knalde het leer in het dak van het doel. Zo zette hij de 2-2 eindstand op het bord.

Door het gelijkspel schieten Dender en Lierse weinig op in de stand. Lierse staat nu zesde en Dender zevende. Beide ploegen verzamelden na drie speeldagen vier punten.