Ervaren pion Evans kan bij United blijven: We praten over een contract

Ervaren pion Evans kan bij United blijven: "We praten over een contract"

18-08-2023 19:10
1

Erik ten Hag hoopt dat Jonny Evans aan Manchester United verbonden blijft. De 35-jarige verdediger keerde in juli terug bij Manchester United. Ten Hag ziet heil in een verlengde samenwerking, zo vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Evans, die de jeugdopleiding van United doorliep en tussen 2006 en 2015 198 officiële wedstrijden in de hoofdmacht speelde, vertrok na vorig seizoen bij Leicester City. De 91-voudig international van Noord-Ierland vond geen nieuwe club en kreeg van United de kans om zijn conditie op peil te houden. Op 26 juli, op tournee in Amerika, deed Evans al mee tegen Wrexham.

"We zullen zien", antwoordt Ten Hag als hem gevraagd wordt wat er met Evans gaat gebeuren. "We zijn in gesprek", onthult de manager. "Als er nieuws is, brengen we dat. Hij staat nu niet onder contract. Nou ja, ik moet zeggen: hij staat deze maand onder contract. Een kortstondig contract. Of ik hoop dat hij blijft? Anders zouden we niet met elkaar in gesprek zijn."