Blessin over leegloop Union: “Denk dat er nu niemand meer zal vertrekken”

Blessin over leegloop Union: “Denk dat er nu niemand meer zal vertrekken”

11-08-2023 17:39
3

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, zag met Bart Nieuwkoop en Senne Lynen alweer twee spelers vertrekken. Nieuwkoop vertrok naar Feyenoord en Lynen maakte de transfer naar Werder Bremen. Blessin geeft aan dat hij zich geen zorgen maakt bij Union.

Blessin reageert op de absolute leegloop bij Union, de club zag deze transferperiode al negen spelers vertrekken. “Het bestuur was er wel op voorbereid dat veel spelers zouden vertrekken en ze hebben mij dat ook heel open verteld voor ik hier tekende. Ik denk ook dat er nu niemand meer zal vertrekken, al weet je het nooit in het voetbal”, citeert Het Nieuwsblad Blessin.

Blessin vertelt dat de supporters van Union zeker nog nieuwe krachten mogen verwachten in de selectie van Union. Blessin wilde niet specifiek reageren op de interesse van Union in Mats Rits van Club Brugge. Wat ik wel kan zeggen, is dat er zeker nog spelers bij komen die ons team beter zullen maken, ik word dus niet nerveus. Ik begrijp dat de fans wel wat nerveus worden, maar hier wordt achter de schermen echt hard gewerkt”, besluit Blessin.