‘Rennes wijst eerste bod van Aston Villa van 25 miljoen op Doku af’

‘Rennes wijst eerste bod van Aston Villa van 25 miljoen op Doku af’

18-07-2023 15:01 Laatste update: 16:41
3

Een aantal Rode Duivels lijken hun koffers te pakken en andere oorden te gaan opzoeken. Een van die mogelijke transfers is die van Jeremy Doku. De Rode Duivel zou interesse genieten van Aston Villa.

Het Premier League-team Aston Villa heeft volgens GhanaSoccerNet zijn eerste bod op Jeremy Doku afgewezen zien worden door Rennes. Na een geweldige comeback onder Unai Emery werkt Aston Villa aan het verbeteren van haar selectie voor het nieuwe seizoen. ‘Jeremy Doku is één van hun belangrijkste doelen, ondanks het feit dat ze al een aantal belangrijke aanwinsten hebben binnengehaald’, schrijft de nieuwsdienst.

Een paar dagen geleden deden ze een poging om Doku binnen te halen met een bod van ongeveer €25 miljoen aan Rennes. De som zou echter niet genoeg geweest zijn om de Franse club over te halen om door te gaan met de gesprekken.

Volgens GhanaSoccerNet schat Rennes de waarde van Doku hoger in dan het bod en wil het een bedrag in de buurt van €40 miljoen. Als er een akkoord wordt bereikt wanneer er een tweede bod wordt uitgebracht aan de Franse club, zal Aston Villa hoogstwaarschijnlijk zo snel mogelijk de deal willen afronden.