'Chelsea en Inter Milan dicht bij akkoord voor Lukaku'

Chelsea en Inter Milan dicht bij akkoord voor Lukaku: ‘45 miljoen waard’

13 juli om 13:32

Chelsea en Inter Milan komen dichter bij een akkoord over de verkoop van Romelu Lukaku, dat schrijft TalkSport. Het laatste bod van Internazionale zou zo’n 30 miljoen euro waard zijn. Chelsea FC hoopt meer te krijgen en mikt op 45 miljoen euro. 

De ploeg van Mauricio Pochettino heeft ondertussen al twee aanbiedingen van de Champions League-finalisten afgewezen. Lukaku heeft duidelijk gemaakt dat hij bij Inter wil blijven nadat hij een bod van Saoedi-Arabië had afgewezen.

TalkSport schrijft dat Pochettino alle voorbereidingen en transferperikelen afgerond wil hebben vooraleer zijn ploeg naar de Verenigde Staten trekt op maandag. Chelsea heeft ondertussen al 25 spelers laten gaan, waaronder een aantal topspelers uit het eerste elftal.

Maar Lukaku zit - samen met spelers als Hakim Ziyech, Pierre-Emerick Aubameyang, Callum Hudson-Odoi en Malang Sarr - nog steeds in onzekerheid. Chelsea ondervond de gevolgen van een overbelast team tijdens de 202/23 campagne toen ze meer dan 600 miljoen pond uitgaven en 12e eindigden. 

Pochettino zal zich graag alleen richten op de spelers die deel uitmaken van zijn langetermijnplannen wanneer de Blues beginnen aan hun voorbereidingen op de nieuwe campagne.