'Antwerp wil Club Brugge te snel af zijn en Odoi in huis halen'

14 juni om 14:13

Denis Odoi heeft het seizoen bij Club Brugge afgesloten met een titel, maar weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De verdediger had een aflopend contract, dat hij bij de club ook kan verlengen. Al is er nog concurrentie uit het binnenland.

Bij Het Nieuwsblad weet men namelijk dat Royal Antwerp FC eraan denkt om Odoi in huis te halen. De club heeft het financieel niet al te breed en gelooft met Odoi, die een aflopend contract heeft, een goede aanwinst gevonden te hebben. Het ziet in de ervaren pion een goede versterking voor de backs en op het middenveld.

Club Brugge wil echter ook langer met hem door en sprak de voorbije weken al met hem over een verlenging. Een akkoord is er echter nog niet gevonden. De nu 36-jarige Odoi zal in de komende weken een beslissing moeten nemen over zijn toekomst.

Odoi was het voorbije seizoen uiteindelijk nog belangrijk voor Club Brugge en speelde in totaal 39 partijen voor Blauw-Zwart. Vooral in de Play-Offs wist hij te overtuigen met enkele sterke prestaties, waaronder die op bezoek bij RSC Anderlecht waar hij een beslissende treffer scoorde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.