Gerucht: 'STVV wil profiteren van situatie Standard en gaat voor Canak'

14 juni om 20:18

Standard heeft het financieel bijzonder moeilijk en dreigt afscheid te moeten nemen van verschillende pionnen. Ook jonkies dreigen de club te moeten verlaten. Daar is Cihan Canak er eentje van.

De negentienjarige Turk is een echt jeugdproduct van Standard en kreeg steeds meer kansen bij de Rouches. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij de club, maar door de financiële problemen van Standard is zijn toekomst enorm onzeker. Twee clubs hopen daar alvast vaan te kunnen profiteren.

Zo beweert vlijtig X'er Sacha Tavolieri dat STVV interesse toont in Canak, maar dat vooral het Turkse Trabzonspor de middenvelder er bijzonder graag bij wil. STVV denkt aan een uitleenbeurt met aankoopoptie, terwijl Trabzonspor hem meteen definitief in huis wil halen.

Er zijn naar verluidt de voorbije dagen al onderhandelingen gebeurd, maar een akkoord tussen beide clubs werd voorlopig nog niet gevonden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.