Transfer: Feyenoord heeft Julian Carranza binnen

Romano weet het zeker: Argentijnse spits gaat concurrentie aan met Ueda

14 juni om 22:38

Feyenoord heeft beet: Julian Carranza maakt de overstap naar Rotterdam. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vrijdag. De Argentijnse spits zal op korte termijn gepresenteerd worden in De Kuip als concurrent van onder meer Ayase Ueda (ex-Cercle Brugge). 

De transfer van Carranza naar Feyenoord is al een tijdje aanstaande. Het laatste papierwerk moet nog in orde worden gemaakt, maar dat is slechts een formaliteit.  De 24-jarige Argentijn komt definitief over van de MLS-club Philadelphia Union. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk voor welk bedrag Feyenoord Carranza gaat overnemen van Philadelphia Union. De spits had in Amerika nog een contract tot eind 2024. Op basis daarvan kan geconcludeerd worden dat de geldsom die de Rotterdammers betalen niet al te hoog zal zijn. 

Met de komst van Carranza lijkt de club van trainer Brian Priske voor te sorteren op een mogelijk vertrek van Santiago Gimenez. Gimenez wordt al geruime tijd in verband gebracht met diverse Europese topclubs. 

De Argentijns jeugdinternational speelde in totaal 95 officiële wedstrijden voor Philadelphia Union. Daarin was hij goed voor 43 doelpunten en twintig assists. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.