'Barça spot opvolger van Busquets en kruist de degens met Saudi-Arabië'

'Barça spot opvolger van Busquets en kruist de degens met Saudi-Arabië'

24-06-2023 14:04

FC Barcelona wil Marcelo Brozovic halen als opvolger van Sergio Busquets. Dat meldt Mundo Deportivo. De Catalanen zijn serieus in de markt voor de Kroaat, maar moeten de strijd aan gaan met het Saudische Al Nassr.

Voor Xavi is het erg belangrijk dat er nog een pure verdedigende middenvelder naar Barcelona komt. De Catalanen bereiden inmiddels een officieel bod voor, maar ze ondervinden hevige concurrentie uit Saudi-Arabië. Al Nassr heeft al verschillende gesprekken gehad met Brozovic, maar met zijn club Internazionale zijn ze er nog niet uit. Brozovic heeft nog een contract tot 2026.

Inter veegde een bod van vijftien miljoen euro uit Saudi-Arabië al van tafel. Volgens Barcelona is de komende week in ieder geval cruciaal. Elke dag dat er geen overeenkomst met Al Nassr komt is voor de Catalanen goed. Inter moet Brozovic in ieder geval verkopen om deze zomer te kunnen investeren. De club zit financieel in enigszins zwaar weer. Barcelona is inmiddels bijna rond met een andere middenvelder. Ilkay Gündogan gaat transfervrij de overstap maken van Manchester City.