'Anderlecht-target Van Ewijk parkeert interesse en hoopt op PSV of Ajax'

'Anderlecht-target Van Ewijk parkeert interesse en hoopt op PSV of Ajax'

12-06-2023 14:58
18

RSC Anderlecht toont interesse in Mian van Ewijk, maar de Nederlander staat momenteel niet te springen voor een buitenlands avontuur. Het Portugese O Jogo meldt dat Sporting Portugal in de wachtkamer is gezet en dus lijkt Anderlecht momenteel ook weinig waarschijnlijk.  De 22-jarige vleugelverdediger wil eerst wachten op een mogelijk voorstel van PSV of Ajax. Ondertussen lijkt de vraagprijs van sc Heerenveen ook bekend.

Van Ewijk groeide dit seizoen uit tot steunpilaar bij de Friezen, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. De rechtsback staat deze zomer open voor een nieuwe stap in zijn carrière. Sporting en RSC Anderlecht hebben hem al enige tijd op de radar staan maar Van Ewijk en zijn management hebben een beslissing nog even voor zich uit geschoven. Stiekem hoopt hij dat PSV of Ajax nog aanklopt in het Abe Lenstra Stadion.

Een transfer van Van Ewijk lijkt hoe dan ook een kwestie van tijd. Heerenveen is bereid om mee te werken aan een transfer, maar heeft wel een fors prijskaartje op hem geplakt. De oud-speler van ADO Den Haag moet minimaal zes miljoen euro opleveren, schrijft O Jogo.