'Oud-Heverlee Leuven nog niet zeker over verlengd verblijf van Gonzalez'

'Oud-Heverlee Leuven nog niet zeker over verlengd verblijf van Gonzalez'

21-04-2023 18:16
2

Oud-Heverlee Leuven staat voor enkele belangrijke weken waarin het zal moeten beslissen over de toekomst van verschillende pionnen. Eén van die pionnen is Mario Gonzalez, die nog niet weet of hij ook bij OHLmag blijven.

De 27-jarige spits wordt dit seizoen door OHL gehuurd van het Portugese Braga en was vooral in het seizoensbegin één van de revelaties. Hij scoorde tot dusver vijftien keer voor de Leuvenaren en leek dan ook definitief te gaan blijven, al is dat verre van zeker.

Volgens Het Belang van Limburg twijfelt men bij OHL nog om de aankoopoptie van 2,75 miljoen euro te lichten voor Gonzalez, die inmiddels ook al drie maanden niet meer wist te scoren. Zelf wil hij graag blijven, al zal veel afhangen van de intenties van de Leuvenaren.

Hoogstwaarschijnlijk probeert OHL wel een akkoord te vinden met Braga, maar zal het de spits voor een goedkopere transferprijs in huis proberen halen. Als er een akkoord wordt gevonden met de Portugese club, is de kans ook groot dat Gonzalez nog blijft.