Verwachte basis Rode Duivels: 'Tedesco kiest voor Onana, Lavia en Lukaku'

Verwachte basis Rode Duivels: 'Tedesco kiest voor Onana, Lavia en Lukaku'

24-03-2023 07:00 Laatste update: 08:37
29

De Rode Duivels nemen het vanavond op tegen Zweden namens de EK-kwalificatiepoule. VoetbalPrimeur brengt de verwachte basisopstelling van Domenico Tedesco naar buiten.

De Rode Duivels beginnen aan een nieuw hoofdstuk na Roberto Martinez. De afgelopen dagen gaf Tedesco niets prijs over zijn systeem of basisopstelling. In doel staat Thibaut Courtois, dat is wel een zekerheidje.

In de verdediging is het nog niet duidelijk voor wie Tedesco zal kiezen. Een opstelling met Theate, Vertonghen, Bornauw (of Debast) en Castagne behoort tot de mogelijkheden.

Op het middenveld zien we mogelijk een debutant met Romeo Lavia. Amadou Onana en Kevin De Bruyne vervolledigen het middenveld. Vooraan spelen waarschijnlijk Carrasco, Trossard en Lukaku.

Vermoedelijke opstelling Zweden: Olsen; Augustinsson, H. Ekdal, Lindelof, Wahlqvist; Gustafson, A.Ekdal, Forsberg, Svanberg; Kulusevski, Isak

Vermoedelijke opstelling België: Courtois, Theate, Vertonghen, Bornauw, Castagne, Lavia, Onana, De Bruyne, Carrasco, Trossard, Lukaku

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)