Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Union SG in de Europa League

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Union SG in de Europa League

16-03-2023 23:57 Laatste update: 17-03-2023 07:30
17

Na een schitterende overwinning tegen Union Berlin FC is Union SG erin geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de Europa League. Daarin mogen de Brusselaars zich verwachten aan een heuse topaffiche.

Union kende in de Europa League al enkele stevige tegenstanders, maar staat in de kwartfinale mogelijk tegenover een heuse topploeg. Ploegen uit Engeland, Spanje, Nederland, Italië, Duitsland of Engeland zijn nog mogelijk voor de Brusselaars.

Zo zal de ploeg van Karel Geraerts het in de kwartfinale mogelijk moeten opnemen tegen Manchester United, dat Real Betis uitschakelde. Ook Juventus, Sevilla en Bayer Leverkusen zijn nog mogelijke tegenstanders voor Union.

De kwartfinalisten in de Europa League
Manchester United (ENG)
Sevilla (SPA)
Feyenoord (NED)
Juventus (ITA)
Sporting (POR)
Leverkusen (DUI)
AS Roma (ITA)

Union zal vrijdag iets na 13u00 de tegenstander in die kwartfinale kennen. Bij de loting van de kwartfinales zal het ook meteen duidelijk zijn hoe de halve finales er kunnen uitzien. De kwartfinales worden gespeeld op 13 en 20 april. De halve finales zijn voorzien op 11 en 18 mei. De finale van de Conference League wordt dit seizoen afgewerkt op 31 mei.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)