Schmidt voor Benfica-Club Brugge: “Bereid om een intense wedstrijd te spelen”

Schmidt voor Benfica-Club Brugge: “Bereid om een intense wedstrijd te spelen”

06-03-2023 21:15
1

Roger Schmidt en SL Benfica ontvangen dinsdagavond Club Brugge in Lissabon. De hoofdtrainer van Benfica blikt vooruit op de returnwedstrijd van de achtste finale van de Champions League. Benfica heeft de beste papieren doordat het uit bij Club Brugge met 0-2 wist te winnen.

Schmidt is niet van plan om zich met Benfica in te stellen op Club Brugge. De hoofdtrainer gaat van Benfica’s eigen krachten uit zoals ze dat volgens hem altijd doen. “We kennen nooit het plan van de tegenstander. We zitten nog steeds in deze competitie omdat we altijd in onszelf geloven en we proberen altijd 90 minuten op ons niveau te spelen en morgen is dat hetzelfde”, citeert Ojogo Schmidt.

Schmidt vertelt verder dat hij weet dat Club Brugge niet in zijn beste fase zit. Toch waakt de hoofdtrainer van Benfica voor onderschatting want hij erkent de kwaliteiten van Club Brugge. “Ze zijn niet op het beste moment van het seizoen, maar ik ken hun individuele kwaliteit. Daar moeten we op voorbereid zijn, goed georganiseerd zijn, elkaar steunen net zoals we deden in de eerste match. We zijn bereid om een ​​intense wedstrijd tegen hen te spelen en we willen goed voetbal laten zien om ons zo te plaatsen voor de kwartfinales", besluit Schmidt.