Ex-Rode Duivel Vermaelen zonder contract bij KBVB: Ik zit in een luxepositie

Ex-Rode Duivel Vermaelen zonder contract bij KBVB: "Ik zit in een luxepositie"

21-02-2023 22:15
7

Na het WK in Qatar liep het contract van ex-Rode Duivel Thomas Vermaelen af bij de KBVB. De ex-speler van onder meer AFC Ajax, Arsenal FC en FC Barcelona geeft aan dat hij zich geen zorgen maakt en bekijkt wat er op zijn pad komt.

De nieuwe bondscoach Tedesco koos er niet voor om een plek in zijn staff vrij te houden voor Vermaelen. Dit betekent vooralsnog een periode zonder contract voor Vermaelen bij de bond, toch maakt hij zich hier geen zorgen over.  "De mensen daar beslissen of ze me opnieuw een contract willen aanbieden, dus ik ben relaxed. Ik bekijk wat op mijn pad en zit in een luxepositie", citeert Sporza het interview van studio Proximus.

Vermaelen kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij de KBVB. "Ik heb zeker genoten van mijn periode bij de Belgische voetbalbond. Het was voor mij heel leerrijk", vertelde de verdediger. Het WK in Qatar leverde alleen niet het gewenste resultaat voor de Rode Duivels. "Het WK was heel teleurstellend, maar toch blijft het een ongelooflijke ervaring", zo besloot Vermaelen.