Van der Vaart gelooft dat Rode Duivels de teleurstelling van het WK worden

Van der Vaart gelooft dat Rode Duivels de teleurstelling van het WK worden

20-11-2022 15:42
29

De algemene teneur lijkt een stuk minder positief te zijn dan voor het WK in 2018. De woorden ‘Gouden Generatie’ worden maar al te vaak met een ‘What Could Have Been’ in de mond genomen. Ook bij onze buren geloven ze niet meer in die ‘laatste kans’. 

Rafael van der Vaart is iemand die er niet meteen voor garant staat om een blad voor zijn mond te nemen. De Nederlander sprak op NOS over zijn verwachtingen van die Belgen. Van Der Vaart gelooft dat de Duivels zullen teleurstellen, en dus ook niet ver zullen geraken in het toernooi. 

Hij gelooft vooral dat de achterlinie onze achilles is. "België. Ik denk dat die, zeker verdedigend, over hun hoogtepunt heen zijn”, klinkt het bij Van der Vaart.  “De enige die voor hen het verschil maakt, is Kevin De Bruyne, een wereldvoetballer. Maar Eden Hazard levert al tijden niet, Romelu Lukaku is niet fit”, aldus de Nederlander. “Als je puur naar de selectie kijkt, zouden ze ook zomaar kunnen verrassen. Maar ik denk dat zij de grootste teleurstelling worden dit WK."