OFFICIEEL: Standard breidt Raad van Bestuur uit met investeringskennis

OFFICIEEL: Standard breidt Raad van Bestuur uit met investeringskennis

25-10-2022 13:10 Laatste update: 13:24
3

Standard heeft Jean-Michel Javaux toegevoegd aan haar Raad van Bestuur, zo liet de club weten via haar officiële kanalen. Naast de kopfiguren van 777 Partners vormt de Luikenaar het nieuwste lid binnen de bestuurskamer van de Rouches.

In de huidige Raad van Bestuur van Standard zaten al: Steve W. Pasko en Josh Wander, beiden oprichters en Managing Partners van 777 Partners, alsook Julian Arciniegas, de Managing Director van 777 Partners. Dat trio wordt nu een kwartet door de toevoeging van Jean-Michel Javaux.

Javaux is de burgemeester van de Luikse gemeente Amay. De 54-jarige Luikenaar is ook de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur van het Luikse investeringsfonds Noshaq, zo liet Standard weten via haar webstek. Hij zou een zeer groot Standard-supporter zijn, zo meldde de club. 'Hij is in het bijzonder zeer gehecht aan de opleiding en ontwikkeling van onze jonge spelers, aan de relaties met de supporters uit het hele land en aan de plaats van onze club in zijn sociaal-economische omgeving', zo schreef Standard.