Mitrovic (28): Op een dag wil ik weer voor Anderlecht spelen

Mitrovic (28): "Op een dag wil ik weer voor Anderlecht spelen"

13-10-2022 08:00
8

Tussen 2013 en 2015 deed Aleksandar Mitrovic 44 keer de netten trillen in 90 matchen voor RSC Anderlecht. De Serviër speelt momenteel in de Premier League voor Fulham, maar wil ooit terugkeren naar Paars-Wit, zo vertelde hij aan La Dernière Heure

"Op een dag wil ik weer voor Anderlecht spelen", zei Mitrovic. "Je weet natuurlijk nooit hoe een carrière zal verlopen, maar RSCA-fan blijf ik sowieso voor het leven." De Servische goaltjesdief verdedigt momenteel de kleuren van Fulham, maar dat hadden evengoed opnieuw die van Anderlecht kunnen zijn.

"Ik stond héél dicht bij een terugkeer." Aan LDH legde Mitrovic uit dat toen Łukasz Teodorczyk Anderlecht ging verlaten voor Udinese, de Brusselse club hem met dat transfergeld zou huren (van Newcastle United, red). Die transfer van Teodorczyk ging uiteindelijk niet door. "Daarna vond ik heel snel een akkoord met Fulham. Ik deed zelfs mijn medische testen voor Fulham op Neerpede via de dokter van Anderlecht", aldus Mitrovic.

De ex-spits van Anderlecht. heeft dit seizoen zes goals in acht wedstrijden op zijn teller en staat negende met Fulham in de Premier League. Komend weekend ontvangen Mitrovic en co Bournemouth.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie