UPDATE: Muriqi neemt afscheid en lijkt opweg naar Club Brugge

UPDATE: Muriqi neemt afscheid en lijkt opweg naar Club Brugge

07-07-2022 18:44 Laatste update: 18:44
73

Club Brugge staat op het punt om een extra aanvaller in huis te halen en denkt daarvoor aan de komst van Vedat Muriqi. De spits komt over van Lazio en Club Brugge is ook bereid om het eigen transferrecord te breken voor de 28-jarige spits.

Uitblinken bij Lazio deed hij niet, maar Club Brugge wil wel bijzonder ver gaan voor de spits. Zo ver dat het zelfs het eigen transferrecord zal breken. Eerder werd gewag gemaakt van een som van rond de negen miljoen euro, maar volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad gaat het om een som van rond de tien miljoen euro.

Zelf betaalde Lazio in september 2020 nog twintig miljoen euro voor Muriqi, die bij Fenerbahçe wist te overtuigen. Dat kon hij echter niet herhalen bij Lazio. In totaal kwam hij 49 keer uit voor de Italiaanse club, waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists.

Bij Club Brugge lijkt Muriqi ook de laatste nieuwe spits te gaan worden. Zelfs bij een vertrek van Charles De Ketelaere wordt er geen vervanger meer gehaald. Blauw-Zwart rekent volledig op Ferran Jutgla, Cyle Larin en Muriqi.

Update: Muriqi lijkt nu echt onderweg te zijn naar Club Brugge. De spits heeft afscheid genomen van de fans van Mallorca. Dat deed hij via een post op zijn Instagram profiel. "Dank je wel, Mallorca!"

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vedat Muriqi (@vedatmuriqi)