UPDATE: 'CDK en makelaar hebben een akkoord bereikt met AC Milan'

UPDATE: 'CDK en makelaar hebben een akkoord bereikt met AC Milan'

7 juli - 19:45 Laatste update: 19:59
48

AC Milan heeft de komst van Charles De Ketelaere nog lang niet opgegeven. De aanvaller van Club Brugge wordt al even gelinkt aan de Italiaanse kampioen, maar een clubakkoord is er nog niet. Toch is er een nieuwe ontwikkeling.

Zo weet transferexpert Fabrizio Romano dat AC Milan en de makelaars van De Ketelaere woensdag rond de tafel zaten met elkaar. Het probeert De Ketelaere en zijn entourage te overtuigen van het project in Italië en de slaagkansen op een transfer zo te vergroten.

Makkelijk wordt dat echter niet. Blauw-Zwart wil namelijk een absolute recordsom ontvangen voor de Rode Duivel en hoopt naar verluidt op een som tussen de 35 en 40 miljoen euro. Het eerste bod van AC Milan, dat rond de twintig miljoen euro lag, werd echter al snel van tafel geveegd door Blauw-Zwart.

Inmiddels is er ook concurrentie voor AC Milan en wordt Leeds United opnieuw genoemd. De Engelse club deed naar verluidt ook al een bod van dertig miljoen euro op De Ketelaere. Nog niet genoeg voor Club Brugge, maar een bod dat wel dichter bij de richtprijs van de Bruggelingen ligt.

Update: Nicolo Schira meldt dat er een akkoord bereikt is tussen beide partijen. AC Milan zou een akkoord bereikt hebben met de zaakwaarnemer van Charles De Keteleare voor een contract tot 2027 met een salaris van 2,5 miljoen euro per jaar. Nu gaat AC Milan in gesprek gaan met Club Brugge om ook met de club een akkoord te bereiken over de transfersom. CDK verkiest het bod van Milan boven dat van Leeds en Leicester.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie