‘Burnley en Kompany vinden akkoord met Standard voor miljoenentransfer’

‘Burnley en Kompany vinden akkoord met Standard voor miljoenentransfer’

28-06-2022 09:16 Laatste update: 28-06-2022 09:16
14

Standard staat op het punt om Jackson Muleka te verkopen, die werd gelinkt aan flink wat clubs. Club Brugge werd gelinkt aan de Congolese spits, maar die lijkt toch naar het buitenland te gaan verhuizen.

Zo werd Muleka, die het afgelopen halve seizoen werd uitgeleend aan Kasimpasa, gelinkt aan verschillende Turkse clubs. Besiktas was één van die clubs en daar heeft men er veel vertrouwen in dat Muleka binnenkort ook zal tekenen.

In de Turkse media bevestigt Besiktas-voorzitter Ahmet Nur Cebi alvast dat zijn club interesse toont in Muleka. "We zijn al aan het onderhandelen met Standard en Muleka", geeft hij aan. Volgens hem lopen die onderhandelingen ook bijzonder vlot. "Ik heb er een goed oog in, maar de handtekeningen staan nog niet op papier."

Muleka kende een moeilijke periode bij Standard, maar brak wel helemaal door bij Kasimpasa. Daar was hij goed voor twaalf doelpunten en vijf assists in veertien wedstrijden.

Update: Burnley en Vincent Kompany gaan shoppen in de Jupiler Pro League. Le Soir en La Dernière Heure melden dat er een akkoord is gevonden over Jackson Muleka. Standard zou zo’n vier miljoen euro ontvangen met 25% doorverkooppercentage. Het lijkt dus niet Turkije, maar de Championshop te worden voor Muleka.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie