Club Brugge moet zoeken naar nieuwe coach, bestuur mysterieus over optie-Hoefkens

Club Brugge moet zoeken naar nieuwe coach, bestuur mysterieus over optie-Hoefkens

15-05-2022 19:17
4

Onder Alfred Schreuder wist Club Brugge dit seizoen toch de titel te pakken, maar moet het nu wel op zoek naar een nieuwe coach. Wie dat zal worden is nog niet bekend en bij Blauw-Zwart blijkt men ook nog geen vervanger gevonden te hebben.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws onthulde Vincent Mannaert alvast dat Club Brugge nog geen akkoord heeft bereikt met een nieuwe trainer. "We hebben nog geen nieuwe trainer en gaan er rustig onze tijd voor nemen", klonk het.

Eerder op de dag werd dat ook aangegeven door voorzitter Bart Verhaeghe, die er wel vertrouwen in heeft dat er een goede nieuwe trainer gevonden zal worden. "Wij hebben al bewezen dat we zulke situaties aankunnen en zijn al heel lang bezig met de ploeg voor volgend seizoen", gaf hij aan bij Eleven Sports.

Carl Hoefkens is één van de namen die genoemd wordt als potentiële trainer. Maar bevestigen dat hij ook een kandidaat is, wilde Mannaert en Verhaeghe niet. "Carl heeft het goed gedaan, net zoals de rest van onze staff", aldus Mannaert.