UPDATE: Skov Olsen pronkt met zijn POTM-onderscheiding: 'De eerste van vele?'

UPDATE: Skov Olsen pronkt met zijn POTM-onderscheiding: 'De eerste van vele?'

29-03-2022 13:00 Laatste update: 30-03-2022 16:12
2

De supporters van Club Brugge hebben hun speler van de maand maart verkozen. Andreas Skov Olsen haalde meer dan de helft van de stemmen. Zo won hij ruim van aanvaller Sargis Adamyan

Skov Olsen volgt zo Denis Odoi op, die vorige maand nog de prijs won. Het is niet zo verbazend dat de fans voor hem kiezen, want de Deen kon volledig doorbreken in de Jupiler Pro League. Hij scoorde twee doelpunten in de 0-5 tegen Seraing en kon ook tegen KV Oostende weer zijn goaltje meepikken.

Skov Olsen is momenteel weg voor interlandverplichtingen bij Denemarken. Hij liet zich vorige week al zien tegen Nederland met een assist op Christian Eriksen. Denemarken verloor die partij uiteindelijk wel met 4-2. Dinsdagavond oefent Denemarken ook nog eens tegen Servië.

Our Danish Dynamite. 🏆💣 #POTM #Unibet pic.twitter.com/iJXVzDDAEb

Update 30/3: Skov Olsen heeft zijn kleinood nu ook ontvangen en ging uiteraard gretig op de foto. Bovendien had de winteraanwinst van Club Brugge nog leuk nieuws in petto voor de 'No Sweat, No Glory'-campagne. Van sponsor Unibet mocht de Deen een cheque van 4.262 euro schenken.