Enkele knotsgekke minuten, maar geen winnaar in Eupen - KV Mechelen

19-03-2022 18:10 Laatste update: 18:14
1

Het duel tussen KV Mechelen en Eupen heeft geen winnaar kunnen vinden. Eupen speelde een helft lang met slechts tien spelers en wist uiteindelijk nog een punt te bemachtigen. Het werd 1-1.

KV Mechelen had nog een klein waterkansje op deelname aan de Champions' Play-Offs, maar moest dan wel zien te winnen van KAS Eupen. Het ging er alvast vol voor en begon bijzonder aanvallend aan de partij.

Dat resulteerde in enkele kleine kansjes, maar geen doelpunten. Dat kregen we aan de overzijde te zien, waar Lambert de Panda' al vroeg op voorsprong bracht. Hij wist bijna zelfs een tweede keer te scoren, maar zijn poging werd van de lijn gekeerd door Hairemans.

We kregen alvast een vermakelijke eerste helft, met een KV Mechelen dat enkele minuten later via Rob Schoofs ook voor de 1-1 wist te zorgen. In een dol slot kreeg Jordi Amat nog een tweede geel en KV Mechelen een strafschop. Mrabti wist echter niet in doel te besluiten.

KV Mechelen was dan wel met een man meer, Eupen maakte aanvankelijk het meeste aanspraak op een tweede doelpunt. Coucke en de paal voorkwamen erger, waardoor KV Mechelen toch in de match bleef.

Dat bood Mechelen ook de kans om zich weer in de wedstrijd te knokken. Het kon doelman Nurudeen ook enkele keren aan het werk zetten, al bleef het grote gevaar toch uit. Een nieuw doelpunt kwam er alleszins niet meer, al kwam Eupen er nog dicht bij. KV Mechelen kreeg het deksel bijna op de neus, maar Coucke wist een lobje net over doel te tikken. Het bleef 1-1.