Update: 'Club Brugge laat Balanta niet zomaar naar AEK Athene vertrekken'

Update: 'Club Brugge laat Balanta niet zomaar naar AEK Athene vertrekken'

22 januari - 21:00 Laatste update: 22 januari - 21:00
Jupiler Pro League 32 Reacties

Voor Eder Balanta komt er deze winter mogelijk nog een vertrek bij Club Brugge aan. De Colombiaanse middenvelder staat in de belangstelling van AEK Athene.

Dat meldt het Griekse Sportdog. De club zoekt al even naar een nieuwe middenvelder en denkt daarvoor aan de komst van Balanta. De middenvelder wil naar verluidt Blauw-Zwart verlaten, waar AEK dan weer van hoopt te kunnen profiteren.

De Griekse club heeft het financieel echter niet al te breed en hoopt Club Brugge te overtuigen om Balanta op uitleenbasis te laten vertrekken, met een aankoopoptie van twee tot 2,5 miljoen euro. Club Brugge hoopt echter meer te kunnen krijgen.

De 28-jarige Colombiaan werd in 2019 door Club Brugge overgenomen van FC Basel en kende periodes als basispion, maar ook als bankzitter. Onder Philippe Clement was hij dit seizoen wel een basisspeler, terwijl hij de eerste wedstrijd onder Alfred Schreuder op de bank begon.

UPDATE: Ook de Griekse journalist Georgios Sideridis bevestigt dat AEK Athene interesse toont in Balanta. De Griekse club wil de Colombiaan met aankoopoptie huren van Club Brugge, maar dat zit Blauw-Zwart (nog) niet zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie