Wolves-coach steunt Hoever en treft oude bekende: 'Dan schiet ik hem in zijn knie'

Wolves-coach steunt Hoever en treft oude bekende: 'Dan schiet ik hem in zijn knie'

11-12-2021 08:56
0

Ki-Jana Hoever ging vorige week in de fout bij de winnende treffer van Liverpool tegen Wolverhampton Wanderers. De Nederlander verontschuldigde zich na de wedstrijd via social media, maar Wolves-manager Bruno Lage neemt hem niets kwalijk.

Hoever liet zich vorige week simpel uitspelen door Mohammed Salah en zag Divock Origi vervolgens de beslissende 1-0 maken. 'Sorry dat ik mijn teamgenoten en de fans in de steek heb gelaten. In iedere fout zit een les en ik heb hier zeker van geleerd', zo liet Hoever al snel na het laatste fluitsignaal weten via Instagram.

Lage stelt echter dat hij zijn verdediger niets kwalijk neemt. "Het was Ki's fout niet", zo vertelt de manager op de persconferentie voor het duel met Manchester City. "Ik heb hem inmiddels verteld dat hij zich niet hoeft te verontschuldigen, op Instagram of wat dan ook. En ook niet aan ons. We winnen samen en we verliezen samen. Het was mijn beslissing om hem daar op te stellen." Hoever speelt zijn wedstrijden normaal als rechtsback, maar moest tegen Liverpool invallen als linksback. Daar kwam hij Salah tegen. 

Wolverhampton krijgt zaterdag de kans zich te revancheren, maar dat zal niet makkelijk worden. Voor Lage wacht een confrontatie met zijn oude pupil Bernardo Silva, die hij in de jeugd van Benfica nog onder zijn hoede had. "Wat ik tegen hem ga zeggen zaterdag? Ik ga hem vertellen dat wanneer hij begint te dribbelen, ik hem in zijn knie schiet", zo sluit de manager met een knipoog af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie