“De Bruyne verdient respect en applaus, géén gefluit van fans Club Brugge”

“De Bruyne verdient respect en applaus, géén gefluit van fans Club Brugge”

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 14:00di 19-10-2021 om 14:00

Kevin De Bruyne komt met Man City op bezoek in het Jan Breydelstadion en Club Brugge vanavond. Marc Degryse hoopt dat de fans van Club Brugge KDB het respect geven dat hij verdient.

In het verleden speelde De Bruyne voor concurrent KRC Genk. Hopelijk wordt hij niet uitgefloten, voor die paar jaar bij Genk, want da's nergens voor nodig. De Bruyne is op zijn dertigste een internationaal gelauwerde speler en een wereldster. Iedereen kijkt op naar hem. Laat ons dan ook vooral fier zijn en waardering tonen als hij straks wederom iets geweldigs doet. De Bruyne verdient respect en applaus, géén gefluit."

Degryse gelooft alvast in een nieuwe stunt in een kolkend stadion. "Jan Breydel zal in elk geval weer ontploffen - Kevin zal zijn ploegmaats daar wel voor verwittigen. En City gaat goed moeten zijn, wil het Club kloppen. Hoe gek klinkt dat, zeg, dat City anders een probleem zal hebben? Ik kan het bijna zelf niet geloven, maar het is wel de realiteit. Dít Club is steeds meer in staat om stokken in de wielen te steken.”, citeert Het Laatste Nieuws.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Degryse hier gelijk?

Ja
78%
Nee
22%
(68 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws