Lukaku zet Inter op weg naar zege, Barcelona verliest opnieuw

Lukaku zet Inter op weg naar zege, Barcelona verliest opnieuw

05-12-2020 22:58
1

Zaterdag werd er natuurlijk ook in het buitenland gevoetbald. Romelu Lukaku hielp Inter op weg naar een overwinning. Barcelona ging de boot in tegen Cadiz. De achterhoede van de Catalanen speelde voor Sinterklaas. 

Inter - Bologna 3-1
Op het kwartier hielp Lukaku Inter op voorsprong. De Rode Duivel maakte zich sterk in de zestien en zorgde voor de 1-0. Achraf Hakimi nam daarna de twee andere treffers van de thuisploeg voor zijn rekening. Bologna deed tussendoor nog iets terug via Emanuel Vignato. Door de zege klimt Inter naar de 2e plaats op 2 punten van AC Milan. De buren speelden wel een match minder dan Inter. 

Cadiz - Barcelona 2-1
Sinterklaas was blijkbaar al teruggekeerd naar Spanje en had zich bij Cadiz verkleed in spelers van Barcelona. Barça gaf niet één, maar twee treffers weg. Alvaro Gimenez en Alvaro Negredo profiteerden. Pedro Alcala werd hierdoor door zijn eigen doelpunt niet de zwarte piet van de avond. Voor Barcelona was het al de 4e nederlaag van het seizoen. De Catalanen staan op de 7e plaats met amper 14 punten. Dat zijn er 12 minder dan Atlético Madrid. De Madrilenen wonnen zaterdag - zonder Yannick Carrasco - wel hun duel.