Transferexpert Romano komt met details: ‘CDK tekent langdurig contract bij Milan’

Transferexpert Romano komt met details: ‘CDK tekent langdurig contract bij Milan’

29-07-2022 12:40 Laatste update: 20:02
33

De transfer van Charles De Ketelaere hangt al een tijdje in de lucht. De Rode Duivel staat op het punt om te tekenen bij AC Milan. Eerder werd al verteld dat De Ketelaere morgen in Milaan verwacht wordt. 

De jonge Rode Duivel zou al een contract getekend hebben bij AC Milan voor zo’n 2,3 miljoen euro per jaar, dat meldt Het Laatste Nieuws. Het zou hem nog niet meteen een grootverdiener maken in Italië. De Rode Duivel zou ingeboet hebben op een deel van zijn loon om de transfer mee af te dwingen. 

Gianluca Di Marzio meldt nu dat Club Brugge tevreden lijkt te zijn met het bod dat ze binnenkregen. De clubs raakten het maar niet eens over de afkoopsom maar daar lijkt nu toch verandering in gekomen te zijn. AC Milan zou een nieuw bod gedaan hebben en Club Brugge lijkt de speler te laten vertrekken. Di Marzio schrijft dat enkel nog een overeenkomst moeten vinden over de laatste details. 

Update: Volgens Het Nieuwsblad is de transfer naar AC Milan zo goed als rond. AC Milan en Club Brugge hebben een akkoord bereikt over een transferprijs van 32 miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen. Hij ondergaat binnenkort zijn medische testen bij de Italiaanse club en kan dan zijn handtekening zetten onder een contract.

Update: De transfer van Charles De Ketelaere naar AC Milan lijkt niet meer mis te kunnen gaan. Club Brugge incasseert een recordbedrag en de Rode Duivel tekent volgens transferexpert een contract tot 2027 bij de Italiaanse topclub.