Lang wordt gebuisd bij Club Brugge: 'Teleurstellend, negatieve houding'

Lang wordt gebuisd bij Club Brugge: 'Teleurstellend, negatieve houding'

20-11-2021 20:41
26

Club Brugge slaagde er vrijdag niet in om punten te sprokkelen en ging met 2-1 onderuit tegen KV Mechelen. Daarin wisten flink wat spelers niet te overtuigen, waaronder Noa Lang.

De Nederlander heeft het al enkele weken moeilijker om op hetzelfde niveau van vorig seizoen te spelen en wist zich ook tegen KV Mechelen niet door te zetten. La Dernière Heure buisde hem dan ook en gaf Lang slechts een 4 op 10 voor zijn partij. 'Hij raakte heel weinig ballen, zijn ploegmaats zochten hem ook veel minder. Een teleurstellende prestatie', schreef men.

Ook Het Nieuwsblad was niet mild voor de kandidaat-Gouden Schoen en gaf hem ook een slechte beoordeling. 'Hij was amper betrokken en met de bal niet goed. Kreeg weinig klaar en verloor ook te vaak zijn duels. Liep veel te mokken', klonk het. Bij Het Laatste Nieuws vroeg men zich af of Lang wel meespeelde. 'Een fletse partij van de Oranje-international'.

Verder was er nog Sporza-journalist Tom Boudeweel, die zich ergert aan de 'maniertjes' van Lang. "De kranten maakten er een speler van wereldklasse van, maar de feiten zijn wat ze zijn. Lang valt nu al weken of misschien wel maanden op met zijn negatieve lichaamshouding, de sportieve prestaties blijven uit. De Ketelaere zorgt af en toe nog voor een flits, maar van Lang gaat helemaal niets meer uit", was hij streng.