'Rode Duivels zijn te populair, veiligheidsdiensten moeten fans wegsturen'

  ma 20 maart 2017 om 17:50

  De Rode Duivels zijn terug in het land. Dat zorgt voor veel plezier bij de Belgische fans, maar ook voor problemen. Heel wat supporters willen hun helden graag aan het werk zien. Maar dat is niet gemakkelijk. Er is zodanig veel volk, dat supporters zelfs worden weggestuurd. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De keerzijde van succes.

  Lees meer over:Rode Duivels

  Plaats een reactie

  maandag 20 maart 2017 om 18:09
  allee daar zijn de successupporters weer de echte supporters waren die erin oktober bij waren.Als het slecht gaat zie je bijna geen supporters.En nu ze goed bezig zijn ze weer in een keer hot toch raar he.Als echte supporter ga je ook kijken ook al gaat het eens wat slechter
  Vind ik leuk
  TB87 +297
  maandag 20 maart 2017 om 18:31
  Wa in oktober? Echte supporters gaan al hun hele leven of toch al vele jaren. Niet een paar maanden. En chapeau voor de supporters die zelfs de trainingen bijwonen
  Vind ik leuk
  maandag 20 maart 2017 om 18:49
  ikzelf kan helaas nt naar alle opentrainingen gaan wegens omstandigheden,maar in oktober waren er nt zo heel veel supporters als nu nu moeten ze er honderdtal wegsturen.waar waren die suporters dan in oktober en in november.Dan zouden er toch ook een honderdtal de toegang ontzecht moeten geweest zijn en dat was nt het geval want ik was er toen bij.
  Vind ik leuk
  TB87 +297
  maandag 20 maart 2017 om 18:55
  Ik heb het gewoon niet voor mensen die zichzelf beter vinden dan iemand anders. Maarja jij bent de échte supporter he
  Vind ik leuk
  maandag 20 maart 2017 om 19:15
  kijk ik vind me zelf nt beter als de andere,maar je kunt toch nt ontkennen dat als het heel goed gaat dat het hele land dan ineens achter de Rode duivels staan en als het slecht gaat dat ze dan ineens afhaken.Het gaat me gewoon erom dat het heel fel opvalt.Ik vind gewoon dat al je voor een ploeg bent dat je erachter moet staan zowel in goede en slechte tijden.Winst,verlies,gelijkspel, een ploeg moet je nt van verwachten dat ze contstant winnen verlies en gelijkspel hoort er ook bij.Ook dan hoor je achter je ploeg te staan.
  Vind ik leuk
  TB87 +297
  maandag 20 maart 2017 om 19:26
  Herinner u 2009, Ludo Rollenberg, bekend als de trouwste supporter van de rode duivels, zakt als enige supporter af naar Armenië. Toen ging het slecht en waar was jij toen?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Rode Duivels zijn te populair, veiligheidsdiensten moeten fans wegsturen'