Nainggolan blijft sukkelen bij Antwerp: Het moet véél beter

Nainggolan blijft sukkelen bij Antwerp: "Het moet véél beter"

20-09-2021 10:31
6

Royal Antwerp FC wist in het slot nog de overwinning te pakken tegen RFC Seraing, maar kon daarin niet rekenen op Radja Nainggolan. De middenvelder werd net zoals de voorbije weken al voortijdig naar de kant gehaald. Echt overtuigen deed de voormalige Rode Duivel ook nog niet.

Nainggolan werd naar Antwerp gehaald om de club aan successen te helpen, maar heeft het voorlopig bijzonder moeilijk. Dat ziet ook Patrick Goots. "Het moet véél beter, zijn vervangingen waren meer dan terecht", oordeelt Goots in Gazet van Antwerpen.

Helemaal opgeven wil Goots hem nog niet doen. "Toch moet hij een beetje respijt krijgen, ik geloof dat we de beste Radja nog zullen zien", klinkt het. "Hij heeft niet de volle voorbereiding meegemaakt en conditioneel zit hij nog lang niet op 100%."

Goots ziet ook waar het fout afloopt bij Nainggolan. "Vanaf het moment dat hij veel moet lopen en onder druk wordt gezet, krijgt hij het lastig. Hij lijdt bovendien vaak onnodig balverlies. Iedereen kent Radja als iemand met een schitterende pass, die het middenveld controleert én het vuur aan de lont steekt. Die is er niet. Nog niet", besluit de ex-speler van Antwerp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s