Dewaele zag transfer naar Gent door de neus geboord worden: Stond ervoor open

Dewaele zag transfer naar Gent door de neus geboord worden: "Stond ervoor open"

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 23:20vr 17-09-2021 om 23:20

KV Kortrijk en KAA Gent staan zondag tegenover elkaar. Een duel dat voor onder andere Gilles Dewaele speciaal zal zijn. De rechtsachter stond in de belangstelling van Gent, maar tot een transfer kwam het niet.

Dewaele leek zijn goede prestaties bij KVK te kunnen verzilveren, maar wist dan toch geen transfer te verzilveren. "Een hoofdstuk dat ik heb afgesloten", reageert hij nu bij Het Laatste Nieuws. "Ik stond open voor een transfer, ook het buitenland zegt me wel wat", sluit hij een transfer toch niet helemaal uit.

De verdediger is namelijk nog bijzonder ambitieus. "Je wil als voetballer zo hoog mogelijk mikken. Maar ik ben uiteindelijk gebleven en ik ben voor honderd procent speler van KV Kortrijk. Vorig seizoen kwam ik van Westerlo over en was ik heel gelukkig dat ik hier kon tekenen. En ik ben hier nog altijd heel gelukkig, laat daar geen misverstand over bestaan", geeft hij nog aan.

Dewaele werd afgelopen zomer door KVK overgenomen van KVC Westerlo en groeide al snel uit tot een sterkhouder. Voor zijn periode bij de Kemphanen kwam Dewaele ook nog uit voor Cercle Brugge.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws