Trainer Brys (Leuven): “We hadden absoluut recht op de overwinning”

Trainer Brys (Leuven): “We hadden absoluut recht op de overwinning”

30-08-2021 16:30
3

Zondag heeft Oud-Heverlee Leuven zich na een 2-0 achterstand tegen Royal Antwerp FC terug geknokt naar een gelijkspel. Hierdoor nam Leuven toch nog een punt mee naar huis. Trainer Marc Brys is trots op zijn team.

Trainer Brys heeft op de site van OH Leuven gereageerd op het gelijkspel tegen Royal Antwerp FC. “Na 30 seconden moest het al 0-1 staan”, refereert hij na de kans van Kaveh Rezaei welke hoog over het doel werd geknald.

Volgens Brys heeft het daarna nog een handvol kansen gekregen. “We speelden aan een hoog tempo en zetten hoog druk”, gaat hij verder. Ondank het goede voetbal stond Leuven in de rust met 2-0 achter tegen Antwerp.

Brys heeft zijn spelers in de rust verteld dat ze veel meer verdienden. "Ik vroeg hen om er 45 minuten vol voor te gaan alsof we een nieuwe wedstrijd aanvatten. Die boodschap hebben ze goed begrepen", vertelt de trainer.

Door doelpunten van Cenk Özkacar en de ingevallen Levan Shengelia kwam Leuven terug tot een 2-2. “Doodjammer dat we die drie punten niet konden meepakken naar Leuven. We hadden absoluut recht op de overwinning”, geeft Brys aan.