Persyn scoort voor Club Brugge en hoopt nu al op langer verblijf bij Blauw-Zwart

Persyn scoort voor Club Brugge en hoopt nu al op langer verblijf bij Blauw-Zwart

23-08-2021 09:15
10

Het werd een basisdebuut om nooit te vergeten voor Tibo Persyn. Het jeugdproduct van Club Brugge kreeg een basisplek tegen K. Beerschot V.A én wist te scoren. Persyn wordt momenteel gehuurd van Internazionale, maar denkt nu al aan een verlengd verblijf.

Club Brugge bedong een aankoopoptie in het huurcontract en kan Persyn dus ook langer laten blijven. "Dat is de bedoeling ja, ik hoop dat ze mijn aankoopoptie zullen lichten", gaf Persyn aan bij Het Laatste Nieuws.

"Het is aan mij om te laten zien wat ik kan", ging de flankspeler verder. "Bij mijn terugkeer naar Brugge was het de bedoeling om zoveel mogelijk minuten te maken. Als dat hier kan lukken, zou dat heel mooi zijn", klonk het nog.

Voor Persyn was het ook een kennismaking met de supporters van Club Brugge, al was de snelle vleugelspeler duidelijk wel wat onder de indruk van de omstandigheden. "Ik kwam op het veld en zag al die supporters. Door de stress was die eerste helft ook wat minder", geeft hij toe. "In de kleedkamer zeiden ze me gewoon door te doen en m'n eigen spel te spelen. Dan scoor ik zo’n goal en dat is echt fantastisch. Een kippenvelmoment", aldus Persyn.