Geen twijfels over mislukking Nainggolan bij Antwerp: Zoals Mignolet

Geen twijfels over mislukking Nainggolan bij Antwerp: "Zoals Mignolet"

14-08-2021 23:30
8

Royal Antwerp FC investeerde stevig in de kern, maar is nog niet al te best begonnen aan het nieuwe seizoen. Radja Nainggolan moet voor de kentering gaan zorgen. Hier en daar wordt er wel gevreesd dat de dure Nainggolan enkel maar kan teleurstellen, maar Eric Van Meir ziet het anders.

Volgens de analist doet Antwerp namelijk een bijzonder goede zaak met de komst van Nainggolan. Hij ziet de middenvelder dan ook slagen bij The Great Old. "Nainggolan zal de club ontzettend veel ervaring bijbrengen", klinkt het bij Sporza.

Hij vergelijkt de transfer van Nainggolan met die van Simon Mignolet bij Club Brugge, wat een toptransfer bleek te zijn. "Dat zijn spelers waarvan je niet verwacht dat ze zo snel naar België zullen terugkeren. Als hij fit blijft - en dat verwacht ik wel - is hij een absolute aanwinst voor Antwerp en de Belgische competitie", geeft Van Meir aan.

Voor Nainggolan kan het ook snel beginnen. Donderdag staat de eerstvolgende partij op het programma voor Antwerp. De club neemt het in de kwalificatierondes voor de Europa League op tegen Omonia Nicosia. Nainggolan wordt ook meteen in de kern verwacht.